Vad ska du klä ut dig till på Halloween?


Ska du klä ut dig?

Vad ska du klä ut dig till?



Fredag

Idag så har man varit hemma hos Micke & Jennie, Micke kom och hämta upp mig vid kl 4 även hans kusin från sthlm var med. Vi drog först till systembolaget och köpte med oss några bärs. Kom hem till dom satt och kolla lite tv, Jennies halv bror var också där. Efter stund så bjöd dom på tacos var verkligen sugen på det hade varit det några dagar hehe. Senare så börja vi spela, xbox 360.

Spelen vi har spelat:

NHL 10
Smackdown 2008
Halo 3 ODST
FIFA 10
UFC 2009

det har varit en mycket trevlig dag/kväll med lite bärs och gott skratt. Nu är man hemma och ska väl sova kanske snart? eller så sätter man på någon film eller serie, kommer säkert göra det och somna till det..

GOD NATT !


Nu är det slut på veckan, nu är det dags för FREDAGS MYS !

50 Cent ft Eminem - "Psycho" (Dagens låt)



Eminem - Live from Detroit














FIFA 10

Nu har man köpt det, äntligen haha, så nu är jag nöjd.


Idag så har man varit på mötet som sagt det gick bra tycker jag. Efter det så drog man hem till Patan. Sen kom även Svensson dit, vi satt och spela osv. Vi ska dra och kolla på Shan The man som kommer till Örebro den 11:e nov om ja inte minns helt fel haha..Ska bli riktigt roligt :D Nu sitter man hemma och tar det lilla lugna. Vi hörs & ses folket hehe ;) imorrn blire kolla på AIK - ÖSK




Dagens låt:


stan & möte

Snart ska man upp mot stan och ta något och käka sen köpa FIFA 10 sen efter det så ska jag på ett möte hoppas det går bra där. sen blir det väl hem och spela lite eller om man drar till någon polare. men vi hörs ska ut mot bussen nu..

Städat

javisst idag har man städat kändes att det behövde. Sen möblera man om igen skönare detta tycker jag faktiskt är nöjd :) Har även varit ute förut på Lager 157 för dom hade utförsäljning på jeans för 1 kr (bara idag). Så tänkte kan lika åka och kolla om det finns något man vill ha, hitta inget speciellt så gick därifrån tomhänt. Man har precis blivit klart med städningen också eller det var jag förut men att ställa alla prylar, kopplat in datorn gjorde jag när ja kom hem. Bara sängkläder som fattas nu. Just nu sitter man här och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Ska ta något och äta snart nog.  Vi hörs



Dagens låt:


Proof and Eminem Freestyle





Inget och göra

1. Namn jag lyssnar till: Kenny & Kenish

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min omtänksamhet

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Min vikt

4. Detta är jag rädd för: Att förlora nära & kära

5. Tre saker jag vill varje dag: nikotin, sova, lyssna på musik

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: slå en tjej, våldta nån tjej & springa naken på stan

7. Detta tycker jag om att göra: Mysa

8. Detta vill jag göra just nu: Siva

9. Bästa känslan: Nykär kanske

10. Värsta känslan: Att vara ensam (inte bara singel)

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: Omtänksam, trogen, mysig m.m

12. Är du kär just nu: Nej

13. Jag vill gifta mig: Det återstår att se

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Finns väl en del men ut och resa och kolla på någon stor fotbollsmatch ute i Europa

15. Min käraste ägodel: Mitt xbox 360 haha

16. Något jag vill ha i present: jobb, körkort, ny mobil t.e.x.

17. Detta har jag på mig just nu: kalsonger

18. Favoritkläder: det repå.

19. Favoritdjur: Inget speciellt

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: hiphop/rap, RNB & Trance/techno

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället (just nu i skrivandets stund): hmm, tex: Ken Ring - Ber än bön får bli en bara finns så många

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne
Roligast: haha hmm, ingen anning

Tråkigast: matte.

23. Stjärntecken: Stenbock ;)

24. En bok jag gillar: läser inte böcker

25. En film jag gillar: en film? omöjligt och säga men: Big Stan, Dont mess with Zohan, älskar komedier

27. Favoritdoft: Nått som doftar gott :P

28. Detta äter jag gärna: godis

29. Dricker helst: Läsk eller saft

30. Favoritgodis: Popcorn, lösgodis

31. Hit vill jag gärna åka på semester: många ställen men tex Spanien och kolla på Barcelona - Real Madrid

32. Färg på mina ögon: Bleu!

33. Min längd: 170 cm eller vettefan.

34. Jag tror på: det som är sant

35. Jag spelar: musik

36. Person jag beundrar: Ken Ring

37. Så här bor jag: Lägenhet

38. Antal döda krukväxter i hemmet: ingen tror ja?

39. Det här tänder mig: sex :D

40. Det här gör mig avtänd: för jobbiga brudar

41. Favoritfärg: röd o vit nog

42. Favoritcitat: dont worry be happy

43. En hemlighet jag vet: det inte du vet haha ;)

44. Bästa present jag fått: vet inte

45. Senast köpta skiva:
oj kommer jag inte ihåg

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: rumpan haha nej vettefan

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: vikten

48. Udda förmåga/egenskap: kanske du får se nån gång;)

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: apa

50. Utmanade: livet

Trevlig dag

Idag så har man gjort lite saker, först idag på förmiddan så var man och kolla på innebandy, matchen spelades mellan Brickebacken - Laxå vart: 6-11 eller något sånt.. Efter det så drog man hem och kolla lite fotboll och käka mat, kyckling med ris :) hehe tror ja ska ta lite nu vart lite över :) Sen ringde Micke mig och kolla om jag skulle med till Lek & Buslandet, vi hade snacka lite om det igår. Men ja hacka på dit vi var där 2 timmar eller något sånt skulle jag tro, var skoj! sen åkte vi och hyrde 2 filmer sen hem till Micke o Jenie . Nu ligger man här och kollar på familly matters (räkna med bråk). Vi hörs!


Dagens låt:



Vilken låt är bäst?

1. Ras Cricket - Polisen slår

.


2. Jacco - Vår betong




3. Shu bre express - Bängen spanar




4. Kenny Feat Danish - Vi har inte tid




5. Ken Ring - Akta dig för polisen





6. Mange Myt - Spring




7. Litanol - Smäll den (Akon & Eminem Cover)




8. Mange Schmidt feat Petter - Giftig




9. Söder - Lättfotad





10. Micheal Jackson - They don't care about us





La bara in 10 styckna låtar och tänkte kolla vilken ni tycker är bäst?

VILKEN ÄR BÄST ?

Skriv i kommentar vilken ni tycker är bäst, RÖSTA !

Söndag

Då är det söndag, sista dagen på helgen och snart börjar en ny vecka. Nu ska man ha ställt tillbaka klockorna också så klockan är 23:39 nu alltså eller? Detta gör en förrvirrad haha. Ligger just nu här i sängen och tänker på att jag vill ha en ny dator men ska jag ha en bärbar eller stationär dator? skönast o lättast är ju att ha en bärbar så kommer nog inskaffa det när det finns pengar till det.


Idag så är man glad, Djurgården vann den otroliga VIKTIGA matchen idag mot Örgryte så nu har man fortfarande chans att komma på kvalplats, det ända som man kan komma på nu, så får hoppas dom klarar av det. KÄMPA DJURGÅRDEN, KÄMPA DJURGÅRDEN !


Har även varit och kollat på innebandy idag, Ekängen - Kumla. Ekängen vann med 4-2 . Sen vart det hem kolla lite tv suttit här och kollat på familly matters. Nu ligger man här i sängen och är lite små hungrig och lyssnar lite lågt på musik.


Dagens låt:



Helg

Nu är helgen här igen, snabbt denna vecka har gått tycker jag. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer inget speciellt planerat. Ska kolla på fotboll ikväll, ÖSK spelar ikväll se om dom kan spela bättre idag en vad dom har gjort den senaste tiden. Liam är här, morsan har varit barnvakt till han sen igår kväll. Nu ska man ta och äta lite men kanske hörs lite senare..

Ha en trevlig helg folket !

 Här är han nyfödd

HJÄLP mig gärna

Var snälla gärna och gå in på denna länk och bli medlem:


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kenish



P.S

fick en idiotiskt kommentar av någon som försöker spela tuff eller något men vågar inte skriva vem det var men tror jag vet vem det är, och till dig och andra som tycker min blogg är tråkig, inte vill läsa om mitt liv eller nått sånt, varför kommer ni tillbaka då? Och fortsättter och läser och följer min blogg?? Har svårt och förstå VARFÖR? Men det är väl något som måste vara intressant för du/ni kommer tillbaka ju ;) hahah... Som sagt ni behöver inte läsa min blogg om ni tycker det är tråkigt och läsa min blogg ingen som tvingar er...


GOD NATT !

Dagens låt

Höll på o glömma det.

Men dagens låt är:


Inlåst

Har nyss kollat klart på programmet inlåst som går på tv4 varje torsdag kl 20.00 . Jag diggar det programmet :) Någon mer som kollar på det? Någon som har kollat men inte diggar det? Skriv vad du tycker om programmet skulle vilja kolla hur ni "tittarna" tycker om programmet så skriv din åsikt i kommentar. Det var allt för idag nog.

Helg snart :)



Natt

Ja det är natt och man ligger här och kollar runt lite. Har även på lite musik på låg nivå så man inte stör grannarna i deras nattsömn. Ganska dödt på msn osv men kan jag förstå dom flesta sover väl för gå till skolan, jobb eller så. Idag så har man varit med Danne,Patan & Matte, Danne skulle dra till någon informations träff (angångde jobb) dom berätta om sitt företag osv. palla berätta om det me vi följde med för Danne inte ville gå dit själv haha. Men inget man ska söka eller så men skitsamma om det nu.

Tänk om man hade massor med pengar, tänk vad mycket man skulle köpa då, drömmar kan man ju ha att detta kommer hända nån dag i framtiden att man blir en miljonär haha. Lyssnar föresten på Eminems album "Relapse" så..........

Dagens låt:





Det får vara allt för denna gång...

P.S Söker fortfarande nån som kan hjälpa mig att designa min blogg, eller hjälpa till iallafall, NÅGON ??

Ny dag

Då var det en ny dag, tisdag. Har väl inget speciellt och säga just nu men tänkte bara uppdatera lite. Ska nog kolla på en film snart och efter det så blir det nog och göra lite mat. Idag vet jag inte vad som händer ringer nog nån polare och kolla om man kan glida över eller nått.  Fan finns det ingen social, trevlig tjej som har lust och prata? alla är så osociala nu förtiden tycker ja, vad har hänt? aja ni kan ju llägga en kommentar om ni har lust o snacka brudar haha ..


Dagens låt :


Ny vecka

I helgen gjorde man inte så mycket, fredags så kolla man på idol var schysst med Michael Jacksson tema :) sen i lördas så var det fotboll hela dagen haha :) söndas var slapp med lite fotboll haha.. Idag måndag så var man hemma hos Svensson en sväng sen hem för att kolla på Häcken - DIF och förlust för djurgården, ser ut som superettan nästa år men måste säga att dom inte har turen på sin sida, 3 ribb träffar, en straff(men som vart bort dömd sen efter snack med lingedomaren). Aja pallar inte skriva mer.


Dagens låt:


Dagens låt


Fredag

Har inte så mycket och säga nu, det är fredag o helg. Så man får se vad som händer denna helg? Ni får gärna ge förslag eller höra av er :) Hare bra så länge

Gamla godingar


Idag så drog man hem till Sonny kommer inte ihåg vad klockan var men vid 1-2 eller ? Men vafan skitsamma, var där 1-2 timmar sen ringde Andre och kolla om man skulle med han ut en sväng och fixa lite. Sen drog vi hem till Svensson & Emelie. Patan var också där dom fixa en cykel *duktiga pojkar* haha. Efter det drog ja & Andre hem till Sonny en snabbis sen drog vi hem till Kim och det är där rubriken kommer in gamla godingar. Fick en skiva av henne med gammal god musik från förr som man inte har hört på mycket länge. Det är nice tycker jag men kanske inte så intressant för er.


När jag kom hem så gjorde jag iordning några mackor och satte mig framför tv:n och kolla på Inlåst. Schysst serie tycker jag, verkade spännande när man lästa om det i tidning i sommras då fick man veta också att farsan kunde ha varit med, han hade blivit kallad till interjuv men han skit i det eller hur det nu var.


Nu är klockan 22:32 se om man är vaken 01:30 för då börjar en NHL match, Detriot - Los Angels. Jaja återstår och se, hare bra folket.

P.S: Någon som kan hjälpa mig hur man lägger upp en bild överst på bloggen? Där jag har just nu "Kenish - Jag är den jag är" HJÄLP !!

Hooking Up with Eminem (Interview 2009)

Del 1:




Del 2:




Del 3:


Vakna Med The Voice


Godmorgon!

Kollar/lyssnarjust nu på Vakna Med The Voice. Tidigt man vakna idag men plinga ju på dörren kl 07:30, kolla på mobilen vem fan är det som ringer på nu? Sen hör jag nån stoppa in nykel i dörren (låg i soffan). Kommer in en äldre man och säger HALLÅ? Går mot hallen och kollar. Han skulle lägga en matta på balkongen. Ja la mig i soffan igen och drog på tv:n.


Igår så var det fotboll, var hemma hos Sonny och kolla på den. Sverige vann sin match 4-1. Men som man visste så kunde inte Malta ta några poäng av Portugal. Så nu är det HELT klart att vi inte är med i VM. Men får hoppas det går bättre i EM-Kvalet som kommer lottas i feb, sen får vi se vem som tar över Sverige. Själv så tror jag det blir Hasse Backe. Vem tror ni?


Idag så vet jag inte vad som händer? Inatt blir det nog kolla på Detriot matchen om man är vaken nu när man vakna så tidigt så kanske man inte är så pigg inatt? Det återstår och se ju.


Dagens låt:



Swedens Finest

Låter rubriken tala för sig!
Grymma :D



Godmorgon

Nu är det onsdag tyckte att det var helg nyss? Idag klockan 3 så ska man till Arbetslivsresurs på någon gruppträff. Det är inte det roligaste men måste gå där för att få dom få kronorna man får per månad. Sen ikväll blir det och kolla på Sverige matchen och hoppas dom vinner den och att Portugal förlorar poäng mot Malta, det är ju inte så stor chans men man kan ju alltid hoppas på det. Ska nog hoppa in i duschen snart och sen sätta mig och spela lite xbox 360 nog. Sen tilll Arbetslivsresurs som sagt.

Ha en bra dag!



Dagens låt:


Vill du få tusentals besökare till din hemsida?

Gå in genom denna länk:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=kenish


Så får du mer info!

Så klart så är det gratis

Söker hjälp

Skulle behöva någon som kan hjälpa mig designa min blogg på ett schysst sett.
Någon som har lust och hjälpa mig med det?

Skriv i kommentar, din msn eller något så kan vi snacka om det.

Tack på förhand!


Kenish

Tvättar

Tvättdag idag, tråkigt som fan och tvätta men något man måste göra ju. Det händer ju inte så mkt idag, så då kan man ju lika gärna tvätta. Jadu tisdag idag kommer väl inte hända så mycket mer att bli klar med tvätten sen blir det väl vara hemma och ta det lugnt eller? Hör av er gärna. Imorgon ska man till Arbetslivsresurs på någon gruppträff, tråkigt men något man måste göra ju för att få dom fåtal kronorna man får per månad. Vill/ge mig ett jobb. Nej blir kolla runt lite mer och sen ner till tvättstugan

RSS 2.0